Erhvervsuddannelsernes Dage

I løbet af Erhvervsuddannelsernes Dage kommer omkring 2500 folkeskoleelever på besøg på Rybners Tekniske Skole. Her oplever de uddannelserne fra alle erhvervsuddannelser i Esbjerg Kommune. Det vil sige:

• Kjærgaard Landbrugsskole
  • Social- og Sundhedsskolen Esbjerg
  • AMU Vest
  • Rybners Tekniske Skole
  • Rybners Handelsskole

Før arrangementet besøger en vejleder alle de klasser, som deltager. Her får eleverne information med hjem til forældrene.

På Erhvervsskolernes Dage vil eleverne få:

• Et indtryk af de mange uddannelsesmuligheder
  • En guidet tur rundt til de fire hovedarrangører og få information om erhvervsuddannelsernes muligheder
  • Kontakt til elever, som tager en erhvervsuddannelse
  • Og meget mere ...

Transport
Esbjerg Kommune sørger for transport til eleverne, og vi fremsender et program til skolerne med hensyn til tidsplan med videre.

Guidet tur
På dagen vil en guide modtage eleverne, og derefter forventer vi, at eleverne får to timer fuld af aktiviteter, hvor de kan opleve over 25 forskellige uddannelser. Efter den guidede tur får eleverne selv mulighed for at gå på opdagelse i alle erhvervsuddannelsernes stande og prøve forskellige aktiviteter.

Adresse
Erhvervsskolernes Dag foregår på Rybners Tekniske Skole, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg.

Mad og drikke
Eleverne vil få en sandwich og vand i løbet af besøget.

Deltag i konkurrencer og stil spørgsmål
Elever, lærere og vejledere står klar til at svare på spørgsmål og fortælle om uddannelserne. Deltag i konkurrencer ved de forskellige fag.